fbpx
Radionica: Uvođenje agilnog načina upravljanja učinkom (OKR)
Datum održavanja: 13.06.2023.
10.00h - 17.00h
Edukacijski centar i Online uživo
Edukacija je ograničen na 16 učesnika!

Opis:

Novi, agilni način rada zahtijeva od poslodavaca veću fleksibilnost i spremnost na brze promjene i prilagodbe u procesima i načinima vođenja ljudi. U skladu s tim, OKR proces upravljanja radnim učinkom zamjenjuje tradicionalne pristupe poput jednogodišnjeg procesa zadavanja ciljeva, godišnjih razgovora i isplata bonusa. OKR okvir osmišljen je kako bi pomogao kompanijama da postave smislenije i ostvarive ciljeve, usklade timove prema zajedničkom cilju te osiguraju okvir za mjerenje napretka i uspjeha. Skraćenica OKR označava OBJECTIVES (ciljeve) i KEY RESULTS (ključne rezultate).

Na ovoj interaktivnoj radionici će vas voditi Jasna Rilović, konsultant za upravljanje ljudskim resursima i utemeljiteljica programa za edukaciju specijalista u vođenju ljudskih potencijala, Learning by Doing.

Cilj:

Cilj radionice je upoznati polaznike s upotrebom OKR metodologije u praćenju radne učinkovitosti zaposlenika, kako bi se dosadašnji procesi prilagodili novim, zahtjevnijim generacijama zaposlenika. Tijekom radionice, polaznici će se upoznati s najboljim praksama svjetskih i domaćih kompanija koje su uspješno implementirale OKR proces.

Na radionici ćete naučiti kako koristiti OKR od samog početka, temeljeći se na viziji, misiji i strategiji kompanije. Također ćemo vam pružiti uvid u postavljanje mjerljivih ključnih rezultata koji su rezultat individualnih inicijativa zaposlenika. Nakon teoretskog dijela, polaznici će imati priliku primijeniti OKR metodologiju na studiji slučaja jedne kompanije te stjecati znanja i vještine za bolje razumijevanje prednosti ovakvog načina praćenja radne učinkovitosti unutar kompanije.

Radionica je namijenjena:

Radionica je namijenjena managementu i zaposlenicima odgovornima za upravljanje ljudskim resursima, trenerima, konsultantima i svim ostalim polaznicima koji žele primijeniti najnovije prakse u upravljanju ljudima. 

Teme i raspored edukacije
 • 10.00 – 11.30
  OKR: Zašto ga uvesti u svoju kompaniju?
  Razlika između OKR-a, MBO-a/KPI-a i drugih oblika praćenja učinkovitosti
  Definiranje procesa unutar kompanije
 • 11.40 – 13.00
  Misija, vizija i strategija kao preduvjeti za OKR
  Kako otkriti jedinstvene ciljeve za OKR?
  Kako postaviti mjerljive ključne rezultate (KR)?
 • 14.00 – 16.00
  Uključivanje inicijativa zaposlenika u ključne rezultate
  Implementacija OKR-a uz pomoć Chat GPT tehnologije
  Obrasci za uvođenje OKR procesa u kompaniju
  Vremenski okvir za uvođenje OKR-a u kompaniji
 • 16.00 – 17.00
  Vježba: Studija slučaja – Implementacija OKR-a u jednoj kompaniji
  Pitanja i odgovori
Predavač

Jasna bavi se već preko 20 godina područjem upravljanja ljudskim resursima. Nakon dugogodišnjeg rada na vodećim pozicijama u odjelima ljudskih resursa u stranim (Renault Nissan, Abbot, ACG Worldwide) i domaćim (Lura Grupa) kompanijama, od 2014 godine osniva firmu „Human Capital“ i aktivno pomaže srednjim i malim poduzetnicima da kvalitetno implementiraju sve procese u vođenju ljudskim resursima. Uz svoj konzultantski posao, Jasna je 2020. godine utemeljila i jedinstveni program za razvoj stručnjaka u području upravljanja ljudskim resursima pod nazivom „Learning by Doing“. Ovaj jednogodišnji online program edukacije i mentoriranje, do sada je završilo preko 120 polaznika iz zemalja Regije: Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i drugih zemalja s polaznicima našeg govornog područja.

Kao diplomirani socijalni pedagog, Jasna svoja znanja neprekidno nadograđuje pa je između ostalog nositelj licence Academy of Executive Coaching, NLP majstorskog zvanja, CCU Coaching clinic, SHL Training Academy za provođenje assessment i development centara i mnoštva drugih licenci koje joj pomažu u primjeni najsuvremenijih znanja u vođenju ljudskih resursa.

Cijena

Kotizacija za učešće na radionici Uvođenje agilnog načina upravljanja učinkom iznosi 395,00 KM (+17% PDV). Cijena kotizacije za rane prijave do 5. juna iznosi 355,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 310,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 280,00 KM (+17% PDV).

Cijena uključuje:

In-House edukacije

Za dodatne mogućnosti, informacije i ponudu organizacije InHouse edukacije.