fbpx

Microsoft

Microsoft je već dugo vremena jedna od vodećih kompanija u IT svijetu. Gigant iz Redmonda je osnovan 1975. godine i u sljedeće dvije decenije su osvojili svjetsko tržište sa svojim softverskim rješenjima od kojih su najpoznatiji MS-DOS, Microsoft Windows i Microsoft Office. Danas, Microsoft je jedan od vodećih kompanija na polju cloud baziranih servisa, koji omogućavaju jednostavnu online upotrebu Microsoft najpoznatijih desktop, serverskih, kolaboracijskih I razvojnih platformi.

Cisco Systems

Cisco je osnovan 1984. godine, kao kompanija koja je bila fokusirana na proizvodnju kvalitetnih routera i za iste potrebnog softvera. Kroz evoluciju interneta, Cisco se etablirao u najveću i najpoznatiju kompaniju kada su IP komunikacije i rješenja u pitanju, tako Cisco portfolio danas uključuje routere, switcheve, wireless rješenja, kolaboracijska i video rješenja bazirana na IP-u, security proizvode nove generacije, kao i inovativna datacentar serverska rješenja.

Dell TECHNOLOGIES

Informacija je vaša najvažnija imovina. Dell EMC2 pruža alate koji Vam mogu pomoći da kapitalizirati na tome. Kombinirajući njihove sisteme, softver, usluge i rješenja, možemo staviti sveobuhvatne informacijske infrastrukture za rad za Vaše poslovanje.

Ksenia Security

Pametna Ksenia rješenja za pametno upravljanje objektima. Shvatajući rastuću potražnju i potrebu za rješenjima pametnog upravljanja objektima, bosanskohercegovački distributer ICT opreme i rješenja, SYS Company d.o.o., započeo je saradnju sa renomiranim italijanskim proizvođačem ”smart home” rješenja Ksenia Security. Time je SYS Company d.o.o. postao Ksenia Security distributer za Bosnu i Hercegovinu.

RACKSIS

RACKSIS odlikuju jednostavnost, moderan dizajn i visok nivo kvaliteta, te širina ponude koja može odgovoriti svim izazovima, a koja uključuje zidne, samostojeće i vanjske ormare u različitim serijama koje idu od osnovnih (SOHO, Silver i Slim) Eco Standing, do naprednih Network, Active, Server i Open Frame serija, te vanjskih zidnih i stubnih ormara sa IP66 zaštitom, klimatizacijom i anti-vandal sistemom zaključavanja.

Honeywell

Honeywell je američka kompanija osnovana 1906. godine. Honeywell-ov opseg se mijenjao i širio tokom njihovog dugog vijeka. Trenutačno nude razna rješenja za firme i obične korisnike. Honeywell-ov portfolio uvijek prati moderne standarde sto su postigli sa značajnim ulaganjem u inovacije i akvizicije. Njihov cilj je da uz pomoć tehnologije poboljšaju produktivnost u radnim mjestima širom svijeta.
Rittal

Rittal

Rittal je kompanija osnovana 1961. godine kao dio Friedhelm Loh grupacije. Rittal-ova ponuda sadrži kućišta, napajanje, klimatsku kontrolu, IT infrastrukturu i software-ska rjesenja za iste. Rittal-ovi proizvodi su vodeći u svijetu po svojoj kvaliteti i fleksibilnosti prema različitim kupcima.

Genetec

Genetec je kanadska kompanija koja je sa svojim softverskim rješenjima za sigurnosni nadzor lider na globalnom tržištu. Svojim inovacijama, otvorenošću platforme, funkcionalnostima, te pouzdanošću bez premca, koji traju još od 1997. godine, Genetec je zadobio povjerenje najvećih i najzahtjevnijih korisnika širom svijeta.

Vivotek

Kompanija VIVOTEK Inc., osnovana u februaru 2000. godine, tajvanski je proizvođač sigurnosnih rješenja sa fokusom na IP videonadzor. Jedan su od vodećih svjetskih brendova u domenu sigurnosnog nadzora.

Cudy

CUDY je relativno mlada kompanija koju čine iskusni profesionalci sa velikim iskustvom u dizajniranju, proizvodnji i brendiranju opreme iz domena IT-a. Na tržištu Bosne i Hercegovine CUDY se zvanično pojavljuje prvi put i to kroz ekskluzivnog distributera SYS Company.

Hanwha Vision

Hanwha Vision, kao nasljednik Samsung Techwin tehnologije, nastao je akvizicijom pomenute kompanije i preuzimanjem kompletnog razvojnog i proizvodnog pogona. Hanwha Vision, južnokorejski proizvođač videonadzorne opreme, nudi robusne i pouzdane proizvode namijenjene videonadzoru, dizajnirane da zadovolje sadašnje i buduće potrebe profesionalaca iz oblasti sigurnosti.

Uniview

Uniview je kineska kompanija koja se bavi proizvodnjom i razvojem visokokvalitetnih sigurnosnih i videonadzornih sistema. Osnovana je 2011. godine i brzo je postala jedan od vodećih svjetskih proizvođača opreme za videonadzor. Uniview se ističe visokim standardima za kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda, a veliki dio njihovih uređaja je i NDAA kompatibilan.