fbpx

Partneri

Microsoft

Microsoft je već dugo vremena jedna od vodećih kompanija u IT svijetu. Gigant iz Redmonda je osnovan 1975. godine i u sljedeće dvije decenije su osvojili svjetsko tržište sa svojim softverskim rješenjima od kojih su najpoznatiji MS-DOS, Microsoft Windows i Microsoft Office. Danas, Microsoft je jedan od vodećih kompanija na polju cloud baziranih servisa, koji omogućavaju jednostavnu online upotrebu Microsoft najpoznatijih desktop, serverskih, kolaboracijskih I razvojnih platformi.

Cisco Systems

Cisco je osnovan 1984. godine, kao kompanija koja je bila fokusirana na proizvodnju kvalitetnih routera i za iste potrebnog softvera. Kroz evoluciju interneta, Cisco se etablirao u najveću i najpoznatiju kompaniju kada su IP komunikacije i rješenja u pitanju, tako Cisco portfolio danas uključuje routere, switcheve, wireless rješenja, kolaboracijska i video rješenja bazirana na IP-u, security proizvode nove generacije, kao i inovativna datacentar serverska rješenja.

Dell TECHNOLOGIES

Informacija je vaša najvažnija imovina. Dell EMC2 pruža alate koji Vam mogu pomoći da kapitalizirati na tome. Kombinirajući njihove sisteme, softver, usluge i rješenja, možemo staviti sveobuhvatne informacijske infrastrukture za rad za Vaše poslovanje.

Ksenia Security

Pametna Ksenia rješenja za pametno upravljanje objektima. Shvatajući rastuću potražnju i potrebu za rješenjima pametnog upravljanja objektima, bosanskohercegovački distributer ICT opreme i rješenja, SYS Company d.o.o., započeo je saradnju sa renomiranim italijanskim proizvođačem ”smart home” rješenja Ksenia Security. Time je SYS Company d.o.o. postao Ksenia Security distributer za Bosnu i Hercegovinu i mjesto na kojem će svi naši partneri imati mogućnost upoznati se sa naprednim rješenjima i novim idejama u svijetu automatizacije upravljanja i sigurnosti.

RACKSIS

RACKSIS je novi brand na našem tržištu, a odlikuju ga jednostavnost, moderan dizajn i visok nivo kvaliteta, te širina ponude koja može odgovoriti svim izazovima, a koja uključuje zidne, samostojeće i vanjske ormare u različitim serijama koje idu od osnovnih (SOHO, Silver i Slim) Eco Standing, do naprednih Network, Active, Server i Open Frame serija, te vanjskih zidnih i stubnih ormara sa IP66 zaštitom, klimatizacijom i anti-vandal sistemom zaključavanja.

Honeywell

Honeywell je američka kompanija osnovana 1906. godine. Honeywell-ov opseg se mijenjao i širio tokom njihovog dugog vijeka. Trenutačno nude razna rješenja za firme i obične korisnike. Honeywell-ov portfolio uvijek prati moderne standarde sto su postigli sa značajnim ulaganjem u inovacije i akvizicije. Njihov cilj je da uz pomoć tehnologije poboljšaju produktivnost u radnim mjestima širom svijeta.
Rittal

Rittal

Rittal je kompanija osnovana 1961. godine kao dio Friedhelm Loh grupacije. Rittal-ova ponuda sadrži kućišta, napajanje, klimatsku kontrolu, IT infrastrukturu i software-ska rjesenja za iste. Rittal-ovi proizvodi su vodeći u svijetu po svojoj kvaliteti i fleksibilnosti prema različitim kupcima.

Dahua Technology

Jedan od vodećih proizvođača u području video nadzora s titulom „najbrže rastućeg“ distributera. S van standardno velikim ulaganjima u istraživanje i razvoj proizvoda dominiraju u broju patenata koji su vezani za samo unapređenje proizvoda video nadzora.