fbpx

SYS Company d.o.o. je bosanskohercegovačka IT kompanija osnovana 1999. godine. Od samog osnivanja, etablirao se kao istinski value added distributer sa ciljem da svojim partnerima i korisnicima pruži najveći mogući kvalitet proizvoda i usluga, što je i danas osnovna odlika kompanije.

Naše višegodišnje iskustvo u distribuciji, analizi poslovnih i IT procesa , te implementaciji IT rješenja smo sticali kako kod malih, tako i kod srednje velikim i enterprise  kompanijama unutar različitih grana poslovanja kao što su telekomunikacije, proizvodnja, bankarstvo, osiguranje, distribucija, maloprodaja i vladine institucije.

Izvrsnost je ono što nas istinski pokreće. Vodeću poziciju na tržištu gradimo na stručnosti našeg prodajnog i inžinjerskog kadra, praćenju postojećih i kreiranju novih trendova na IT tržištu, kao i na pružanju podrške poslovnim procesima i sistemima naših partnera i korisnika.

SYS Company

Naša misija je razvijanje povjerenja i partnerstva, a naš primarni zadatak je razvijanje potražnje za proizvodima i rješenjima svojih principala, te profesionalnim uslugama našeg iskusnog inžinjerskog tima. Na tom putu konstantno investiramo u razvoj i oplemenjivanje tržišta, podstičući razumijevanje cjelokupnih rješenja od strane partnera i krajnjih korisnika.

 • 1999

  Cisco Systems

  Autorizirani Cisco Systems distributer za Bosnu i Hercegovinu

 • 2000

  Microsoft

  Autorizirani Microsoft distributer za Bosnu i Hercegovinu

 • 2003

  Rittal

  Infrastrukturalna rješenja kompanije Rittal

 • 2008

  Dell Technologies

  Postajemo autorizirani distributer EMC2 za Bosnu i Hercegovinu. Danas je ova distribucija proširena sa kompletnim Dell Technologies value portfoliom.

 • 2018

  SYS Company edukacijski centar

  Otvaramo vrata SYS Company edukacijskog centra sa 4 moderno opremljene sale kapaciteta 80 mjesta. SYS Company edukacijski centar svojim će polaznicima omogućiti pohađanje inovativnih IT i poslovnih edukacija čiji se programi temelje na višegodišnjem iskustvu naših konsultanata u implementaciji vodećih tehnologija u različitim granama industrije.

 • 2022

  SYScurity

  Započinjemo novi koncept tehničke sigurnosti pod nazivom The Next Generation of Technical SYScurity, ili skraćeno SYScurity. SYScurity objedinjuje brendove opreme za tehničku sigurnost koji su u 2022.g. postali dio našeg portfolija poput tajvanskog proizvođača videonadzorne opreme Vivotek, južno-korejskog proizvođača videonadzorne opreme Hanwha Techwin (nekadašnji Samsung Techwin), te lidera na tržištu softverskih rješenja za security management, kanadsko rješenje Genetec, sa našim postojećim brendovima DELL Technology, CISCO, Racksis i Ksenia Security.

Opći uslovi distribucije

U nastavku se nalazi dokument „Opći uslovi distribucije“, koji definišu opće uslove nabavke, prodaje i garancije za robe, softvere, pretplate i usluge iz prodajnog programa SYS Company d.o.o.. 

Dokument je dostupan na bosanskom i na engleskom jeziku:

Opći uslovi distribucije

General Conditions and Terms of distribution

Naš tim

Nedim Sirbubalo
Direktor
Email: info@sys.ba
Alen Telibećirović
Sistem administrator
Email: alen@sys.ba
Amar Mujkić
Asistent prodaje
Email: amar@sys.ba
Dalida Breški
Prodajni manager
Edin Mekić
Sistem inžinjer
Emir Hulusić
Emir Hulusić
Voditelj edukacijskog centra
Email: emir@sys.ba
Faruk Zuko
Sistem inžinjer
Hilmija Arnautović
Prodajni manager
Mirsad Gazibara
Certificirani računovođa
Mirza Mujkić
Asistent prodaje
Email: mirza@sys.ba
Muamer Srnja
Sistem inžinjer
Ninela Čaušević
Asistent prodaje
Omar Kudović
Sistem inžinjer
Email: omar@sys.ba
renato
Renato Mihaljević
Referent za materijalna sredstva
Sadik Rovčanin
Sistem administrator
Zoran Dobrić
Asistent prodaje
Email: zoran@sys.ba