fbpx
Datum održavanja: 8. februar
09.00h - 17.30h
Edukacijski centar

SYS Company i Hanwha Techwin organizuju besplatan certifikacijski trening za videonadzorne sisteme za sve autorizovane partnere

Svjedoci smo manjka kvalitetno implementiranih rješenja videonadzora na našem tržištu. Razlog tome je zasigurno u manjku kvalitetno obučenog kadra koji ima znanja i vještine odgovoriti zahtjevnijim projektima u tehničkoj zaštiti.

SYS Company, kao value added distributer IT i opreme i rješenja za tehničku zaštitu, konstantno radi na prijenosu znanja i dodatnom obrazovanju naših partnera u domenu naprednih tehničkih rješenja.

Stoga smo, kao distributer Hanwha Techwin videonadzorne opreme, u saradnji sa Hanwha inžinjerima pripremili certifikacijski trening za tehnička lica koji će biti besplatan za sve autorizovane partnere.

Trening će se održati u srijedu, 8. februara 2023.g. u SYS Company edukacijskom centru u Sarajevu.

Tačan termin i agenda bit će naknadno dostavljeni prijavljenim učesnicima.

Broj mjesta na treningu je ograničen stoga je potrebno blagovremeno izvršiti online prijavu, koja je dostupna na linku: Prijava na trening.

Treningu mogu prisustvovati najviše dvije (2) osobe ispred jedne sistem-integratorske kompanije, odnosno najviše jedna (1) osoba ispred end-user kompanije.

Svi učesnici će, po uspješno završenom treningu i položenom testu, dobiti i zvanični Hanwha Techwin certifikat iz Wisenet Professional Certification Programa o osposobljenosti za implementaciju Hanwha Techwin videonadzornih rješenja.

Predavač je iskusni Hanwha Techwin tehnički menadžer, Pavol Matias, a trening će se održati na engleskom jeziku, uz mogućnost prijevoda od strane SYS Company osoblja, za učesnike koji nešto slabije razumiju engleski jezik.

Osnove konfiguracije, podešavanje kamera i snimača, uvod u SSM softver samo su neke od tema ovog treninga, uz dosta praktičnih primjera i zadataka, nakon čega će svi polaznici pristupiti certifikacijskom testu.

Ukoliko vaša kompanija još uvijek nije prošla proces partnerske registracije i autorizacije kroz Hanwha Techwin STEP platformu, nije kasno da to uradite sada, a mi ćemo vam pomoći i provesti vas kroz sam proces registracije. Dovoljno je obratiti nam se na techsec@sys.ba sa kratkim zahtjevom u formi e-maila.

Za sve kompanije/organizacije koje nisu autorizovani Hanwha Techwin STEP partneri, trening će se naplaćivati 100,00 KM + PDV po osobi koja pristupi treningu.

In-House edukacije

Za dodatne mogućnosti, informacije i ponudu organizacije InHouse edukacije.