fbpx

SYS Company d.o.o. Sarajevo, value-added distributer premium brendova iz svijeta IT-a, postao je ovlašteni value-added distributer renomiranih svjetskih proizvođača na polju tehničke sigurnosti i naprednog videonadzora, Vivotek, Gentec i Hanwha Techwin. Stoga će svi partneri SYS Companya od sada imati dostupnu opremu vrhunskog premium kvaliteta dva proizvođača videonadzorne opreme i to Vivotek i Hanwha Techwin, te softver za upravljanje sigurnošću kompanije Genetec. Radi se o brendovima koji su svoju svjetsku reputaciju stekli dugogodišnjim radom i razvojem, s fokusom na zaštiti ne samo štićenih objekata i površina, nego i na zaštiti samih podataka prikupljenih u tom procesu.

Kompanija VIVOTEK Inc., osnovana u februaru 2000. godine, tajvanski je proizvođač sigurnosnih rješenja sa fokusom na IP videonadzor. Jedan su od vodećih svjetskih brendova u domenu sigurnosnog nadzora. Vivotek je posvećen izgradnji ekosistema za industriju IP nadzora i teži dugoročnoj saradnji i rastu sa svim partnerima koji dijele zajedničku misiju dostizanja sigurnog društva i okruženja.

Hanwha Techwin, kao nasljednik Samsung Techwin tehnologije, nastao je akvizicijom pomenute kompanije i preuzimanjem kompletnog razvojnog i proizvodnog pogona. Hanwha Techwin, južnokorejski proizvođač videonadzorne opreme, nudi robusne i pouzdane proizvode namijenjene videonadzoru, dizajnirane da zadovolje sadašnje i buduće potrebe profesionalaca iz oblasti sigurnosti. Kamere, snimači i ostali IP mrežni uređaji ovoga proizvođača su napravljeni u skladu sa visokim standardima u kojima se ogleda naslijeđe preciznog inžinjerstva povezanog sa brendom Samsung. Hanwha Techwin opremu na teritoriji Bosne i Hercegovine možete naći isključivo kod distributera SYS Company.

Genetec je kanadska kompanija koja je sa svojim softverskim rješenjima za sigurnosni nadzor lider na globalnom tržištu. Svojim inovacijama, otvorenošću platforme, funkcionalnostima, te pouzdanošću bez premca, koji traju još od 1997. godine, Genetec je zadobio povjerenje najvećih i najzahtjevnijih korisnika širom svijeta. Upravljanje IP videonadzorom, najnaprednija AI analitika, kontrola pristupa, LPR analitika, kao i integracija ostalih sigurnosnih sistema samo su neke od funkcionalnosti Genetecovog softverskog rješenja koje za cilj ima objediniti nadzor kompletnom sigurnošću štićenog objekta, odnosno prostora u jednoj nadzornoj tački, te olakšati rad operaterima u nadzornim centrima kao i njihovim nadređenima.

Ono što povezuje sva tri brenda jeste visok stepen svijesti o važnosti cyber-sigurnosti. Posebna pažnja kod ovih proizvođača se posvećuje zaštiti prikupljenih podataka, obzirom da se prelaskom sistema tehničke zaštite na IP protokole otvorila jedna potpuno nova strana potencijalnih cyber-sigurnosnih prijetnji u kojima ranjive tačke postaju upravo uređaji koji su zaduženi za sigurnost.

Oprema proizvođača Vivotek i Hanwha Techwin će ubrzo biti na raspolaganju našim partnerima za testiranje, a obuku vezano za instalaciju i podešavanja provodit će SYS Company zajedno sa kvalificiranim osobljem proizvođača

Ovim putem pozivamo naše postojeće i potencijalne partnere da nam se pridruže u stvaranju naprednih, next-generarion rješenja za tehničku sigurnost na tržištu Bosne i Hercegovine. 

Kako Vam možemo pomoći?

Ukoliko trebate asistenciju kontaktirajte naš ured.