fbpx

Sa najavom promjene naziva brenda, u Hanwhi su iskazali i namjeru preuzimanja pozicije lidera inovacija u polju globalnih vizuelnih rješenja

Hanwha Techwin, vodeća kompanija u svijetu videonadzora, najavila je da od 1. marta mijenja svoj naziv u Hanwha Vision, što je uzrokovano širenjem ponude u smjeru globalnih vizuelnih rješenja.

Širenjem u pomenutom pravcu Hanwha Vision ide korak dalje od svojih proizvoda za videonadzor i primiče se next-generation vizuelnim rješenjima, koja integrišu vještačku inteligenciju (AI) i cloud tehnologije. Cilj ovoga je obezbijediti uvid u poslovne operacije kupca istovremeno sa globalnim tržišnim inovacijama.

Proces rebrendiranja trajat će neko vrijeme, a trenutno će samo doći do promjene naziva brenda u Hanwha Vision, dok će administrativno, još neko vrijeme, biti zadržan naziv Hanwha Techwin odnosno Hanwha Techwin Europe u svim pravnim pitanjima.

SYS Company, kao Hanwha Vision distributer za Bosnu i Hercegovinu, dijeli viziju menadžmenta Hanwhe i aktivno radi na popularizaciji najnovijih tehnologija i inovacija na našem tržištu kroz mnogobrojne aktivnosti poput prezentacija, radionica i treninga za inžinjere i tehnička lica.

Kako Vam možemo pomoći?

Ukoliko trebate asistenciju kontaktirajte naš ured.