fbpx
Radionica: Psihološka sigurnost
Datum održavanja: 05.03.2024.
10.00h - 17.00h
Edukacijski centar i Online uživo
Edukacija je ograničena na 16 učesnika!

Opis

Dobro došli na jedinstvenu interaktivnu radionicu posvećenu razvoju psihološke sigurnosti zaposlenih – ključnom elementu za izgradnju produktivnih timova koji doprinose vrijednosti vaše organizacije. Googleova istraživanja su pokazala da je psihološka sigurnost temelj za stvaranje uspješnih timova, te ćemo na ovoj radionici zajednički istražiti što psihološka sigurnost predstavlja i kako je možemo implementirati unutar naših organizacija.

Kroz interaktivnu radionicu će vas voditi Borko Kikić prvi PCM trener u Bosni i Hercegovini, NLP trener, PDA analitičar i certificirani LAB profil specijalista. 

Cilj edukacije?

Cilj ove interaktivne radionice je podizanje svijesti i razvoj vještina potrebnih za stvaranje psihološki sigurnog radnog okruženja, što je temelj za razvoj visoko produktivnih timova koji doprinose ukupnoj vrijednosti organizacije.

Šta ćete naučiti?

Kome je namijenjena edukacija?

Radionica je namijenjena menadžerima, vođama timova, HR profesionalcima, te svima koji žele unaprijediti radno okruženje i kulturu svoje organizacije kroz razvoj psihološke sigurnosti.

Pridružite nam se na ovoj radionici kako biste ovladali ključnim znanjima i vještinama potrebnim za kreiranje sigurnog i poticajnog radnog okruženja, gdje svaki član tima može dati najbolje od sebe. Očekuje vas dan pun učenja, interakcije i razmjene iskustava s drugim profesionalcima koji dijele vašu posvećenost izvrsnosti i sigurnosti na radnom mjestu.

Teme i raspored edukacije
 • 10.00 – 11.30
  Uvod u psihološku sigurnost: Značaj za zaposlene i organizaciju
 • 11:45 – 13:00
  Psihološka sigurnost na radnom mjestu: Šta se dešava u odsustvu sigurnosti?
 • 13.30. – 14.30
  Četiri stepena psihološke sigurnosti: Razumijevanje i primjena
 • 14.45 – 16.45
  Radionica: Izrada plana za povećanje psihološke sigurnosti
 • 16.45 – 17.00
  Diskusija i dijeljenje iskustava
Predavač

Borko Kikić

Borko Kikić ima više od 20 godina iskustva u finansijskom sektoru. Svoju karijeru započeo je u direktnoj prodaji, prije nego što je prešao na poziciju HR menadžera u jednoj od najvećih mikrokreditnih organizacija u Bosni i Hercegovini, gdje je proveo više od sedam godina. Nakon toga, prešao je na poziciju saradnika za selekciju i trening.

U posljednjih sedam godina, Borko se posvetio treninzima, kako u zemlji tako i u regionu. On je NLP trener, prvi PCM trener u Bosni i Hercegovini, PDA analitičar i certificirani LAB profil specijalista. Njegova ekspertiza leži u oblastima komunikacije, organizacijskog i ličnog razvoja, kao i razvoja prodajnih vještina.

Tokom svoje karijere, Borko je modelirao uspješne prodavače, što je postavilo standard za obuku novih zaposlenih. Pored toga, aktivno je učestvovao u zajednici, održavajući NLP i PCM treninge za mlade i roditelje u slobodno vrijeme.

S provedenih preko 1000 dana treniranja, Borko radi na prenosu znanja razvijajući nove trenere i pomažući pojedincima i organizacijama da ostvare željene promjene.

 

Cijena

Kotizacija za učešće na edukaciji Psihološka sigurnost iznosi 355,00 KM (+17% PDV). Cijena kotizacije za rane prijave do 1. masra iznosi 355,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 310,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 280,00 KM (+17% PDV).

Cijena uključuje:

In-House edukacije

Za dodatne mogućnosti, informacije i ponudu organizacije InHouse edukacije.

Uz Vašu prijavu dolazi Microsoft Office 365 licenca

Kao dio naše obaveze da vam pružimo najbolje moguće iskustvo učenja, svaki polaznik će imati ekskluzivnu priliku da koristi probnu verziju Microsoft Office 365 alata, uključujući svestrani Microsoft Excel. Ovo vam omogućava da praktično primjenjujete nova znanja i vještine stečene na edukaciji. Izvanredna ponuda obuhvata pristup trajanju od najmanje 30 dana za minimum 25 korisnika, osiguravajući da vi i vaš tim možete maksimalno iskoristiti ovu priliku za napredovanje u karijeri!