fbpx
Radionica: Direktna prodaja: Od A do DA
Datum održavanja: 12.12.2023.
10.00h - 17.00h
Edukacijski centar i Online uživo
Edukacija je ograničena na 16 učesnika!

Opis:

Zainteresirani ste za otključavanje prodajnih potencijala Vašeg prodajnog tima? Želite poboljšati Vaše vlastite prodajne vještine i povećati prodaju? Prijavite se na prodajnu radionicu: „Direktna prodaja: Od A do DA!“ koji je dizajniran da Vas obuči ključnih vještinama i strategijama potrebnim za uspjeh u direktnoj prodaji. Bez obzira da li ste iskusni dugogodišnji prodajni profesionalac ili ste na početku svoje prodajne karijere, na ovom prodajnom treningu dobiti ćete znanje i tehnike uz pomoć kojih ćete se uspješno nositi sa kompetitivnim tržištem direktne prodaje.

Na ovoj radionici otkriti ćete tajne efektivne prodajne komunikacije i savladavanja izgovora te naučiti tehnike zatvaranja prodaje koje će Vam pomoći da prodajne lead-ove pretvorite u zadovoljne klijente. Kroz interaktivne i praktične vježbe usavršiti ćete Vašu verbalnu i neverbalnu prodajnu komunikaciju, ispolirati vještine uvjeravanja i agrumentiranja te podići kreiranje prodajnih ponuda na viši nivo. 

Naš cilj je da Vam pomognemo da postanete najbolji prodavač u Vašoj kompaniji, te da kao takvi gradite trajne odnose sa Vašim zadovoljnim klijentima. 

Radionicu će voditi Zlatan Halilbegović, prodajni trener s bogatim praktičnim iskustvom u direktnoj prodaji i upravljanju prodajnim timovima.

Na radionici ćete poboljšati svoje vještine u sljedećim područjima:

Edukacija je namijenjena:

Svim prodajnim profesionalcima i prodajnim timovima koji svoj proizvod/uslugu prodaju direktno krajnjem korisniku – kupcu. Dakle, svima koji se bave direktnom ili B2C (business to consumer) prodajom, kao što je (u većinskom obliku) prodaja osiguranja, automobila, nekretnina, prodaja pretplata na mobilne i kablovske provajdere, plasiranje kredita fizičkim licima, prodaja svih vrsta proizvoda u MLM sistemima itd.

Teme i raspored edukacije
 • 10.00 – 11.30
  Generiranje prodajnih lead-ova; adekvatna priprema za prodajni sastanak; neverbalna prodajna komunikacija
 • 11:45 – 13:00
  Verbalna prodajna komunikacija; efektivno predstavljanje ponude
 • 13.30. – 14.30
  Tehnike pregovaranja; tehnike savladavanja prigovora i izgovora
 • 14.45 – 16.45
  Tehnike zaključivanja prodaje; tehnike dobivanja većeg broja preporuka
 • 16.45 – 17.00
  Vaša pitanja i naši odgovori!
Predavač

Zlatan Halilbegović

Prodajni trener, čija je uža specijalnost direktna prodaja. Jedan je od najiskusnijih i najuspješnijih prodavača životnog osiguranja u BiH, sa iskustvom od 6.300+ prodajnih sastanaka i 1.300+ klijenata. Pored vlastitog prodajnog iskustva, dvije godine je bio i Voditelj regionalnog tima u „GRAWE“ osiguranju u BiH. Za to vrijeme tim je ostvario rast prodaje životnih osiguranja od čak 51%.

Nakon 10 godina korporativne karijere, osnovao je vlastitu kompaniju za trening, coaching i konsalting. Dvije godine zaredom je bio gost predavač na jednom od najkvalitetnijih prodajnih summita u regionu (Executive Sales Adria Summit – Hrvatska, 2022 i 2023), aktivni je predavač na Londonskoj školi za odnose sa javnošću, te na prvoj ikada konferenciji ličnog rasta i razvoja u BiH – PIT Rasti 2023. 

 

Cijena

Kotizacija za učešće na edukaciji Direktna prodaja: Od A do DA! iznosi 395,00 KM (+17% PDV). Cijena kotizacije za rane prijave do 01. decembar iznosi 355,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 310,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 280,00 KM (+17% PDV).

Cijena uključuje:

In-House edukacije

Za dodatne mogućnosti, informacije i ponudu organizacije InHouse edukacije.

Uz Vašu prijavu dolazi Microsoft Office 365 licenca

Kao dio naše obaveze da vam pružimo najbolje moguće iskustvo učenja, svaki polaznik će imati ekskluzivnu priliku da koristi probnu verziju Microsoft Office 365 alata, uključujući svestrani Microsoft Excel. Ovo vam omogućava da praktično primjenjujete nova znanja i vještine stečene na edukaciji. Izvanredna ponuda obuhvata pristup trajanju od najmanje 30 dana za minimum 25 korisnika, osiguravajući da vi i vaš tim možete maksimalno iskoristiti ovu priliku za napredovanje u karijeri!