fbpx
Seminar: Razvijanje liderskih kompetencija
Datum održavanja: 20.12.2023.
10.00h - 17.00h
Edukacijski centar i Online uživo
Edukacija je ograničena na 16 učesnika!

Opis:

Ovaj seminar predstavlja jedinstvenu priliku za sve one koji teže da unaprijede svoje vještine vođenja i steknu dublje razumijevanje suštinskih aspekata efikasnog liderstva. Kroz intenzivne i interaktivne sesije, seminar će vam pružiti priliku da se upoznate sa savremenim konceptima i tehnikama vođenja koje su ključne za uspjeh u brzo mijenjajućem poslovnom svijetu.

U ovom seminaru ćemo se fokusirati na različite teme koje pokrivaju širok spektar aspekata modernog vođenja. Od teorijskih osnova do praktičnih primjena. Seminar je dizajniran da vam prenese znanje i vještine neophodne za uspješno upravljanje timovima i organizacijama u današnjem složenom poslovnom okruženju. 

Kroz seminar će vas voditi Nenad Trajkovski, stručnjak za Agilnu transformaciju, koji je istu uveo u mnogo kopanija, od najmanjih do onih najvećih. Voditelj je složenih projekata i programa, međunarodni instruktor za agilnu transformaciju.

Cilj edukacije:

Naš cilj je da svaki polaznik seminara stekne konkretne uvide i praktične savjete koji će im omogućiti da razviju i unaprijede svoj individualni stil vođenja, te da se suoče sa izazovima i prilikama modernog poslovnog svijeta.

Edukacija je namijenjena:

Menadžerima, vođama timova, stručnjacima za ljudske resurse, kao i svima koji teže razvoju i unapređenju svojih vještina u vođenju i upravljanju timovima i organizacijama u savremenom poslovnom okruženju.

Teme i raspored edukacije
 • 10.00 – 11.30
  Pojam, definicije i teorije vođenja i vodstva
  Modeli i principi vođenja najuspješnijih voditelja
 • 11:45 – 13:00
  Ključne kompetencije u savremenom vođenju
  Fatalne pogreške u vođenju i kako ih izbjeći u praksi
 • 13.30. – 14.30
  Stilovi vođenja i kako ih primijeniti u praksi
  Transakcijsko i transformacijsko vođenje
 • 14.45 – 16.45
  Psihološki aspekt vođenja – emocionalna i socijalna inteligencija voditelja
  Razvoj vlastitog načina vođenja i kontinuirano poboljšavanje.
 • 16.45 – 17.00
  Vaša pitanja i naši odgovori!
Predavač

Nenad Tajkovski, PMP, PMI-RMP, MCT, MCP, MCTS – Project i MVP – Project.

Nenad radi kao samostalni konsultant. Glavna područja su mu: Upravljanje projektima, konsolidacija i uvođenje projektnih procesa u kompanije, uvođenje i kontrola Agilnog razvoja i PMO-a. Redovni je predavač ne domaćim i inostranim IT konferencijama. Više od teoretskog znanja, a koje potvrđuju njegovi brojni certifikati, polaznicima znači njegovo dugogodišnje iskustvo (30+ godina) u upravljanju različitim vrstama programa i projekata te uspostava i rad ureda za upravljanje projektima – PMO. Između ostalog, Nenad je voditelj složenih IT projekata te trener za vođenje projekata, upravljanje metodologijama i MS PROJECT. Redovni je predavač na Microsoft WINDAYS, Network i Thrive konferencijama. U proteklih 5 godina nalazi se među prvih 5 predavača po ocjenama publike. Posjeduje PMP (Project Management Professional), RMP (Risk Management Professional), ACP (Agile Certified Practitioner) i PSM-I (Professional Scrum master), MCP – Microsoft Certified Professional, MCT – Microsoft Certified Trainer, MCTS – Microsoft Certified Technical Specialist i MVP Microsoft Most Valuable Professional for MS PROJECT certifikate. Vlasnik je konsultantske kompanije NT Consulting.

Cijena

Kotizacija za učešće na edukaciji Razvijanje liderskih kompetencija iznosi 395,00 KM (+17% PDV). Cijena kotizacije za rane prijave do 13. decembar iznosi 355,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 310,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 280,00 KM (+17% PDV).

Cijena uključuje:

In-House edukacije

Za dodatne mogućnosti, informacije i ponudu organizacije InHouse edukacije.

Uz Vašu prijavu dolazi Microsoft Office 365 licenca

Kao dio naše obaveze da vam pružimo najbolje moguće iskustvo učenja, svaki polaznik će imati ekskluzivnu priliku da koristi probnu verziju Microsoft Office 365 alata, uključujući svestrani Microsoft Excel. Ovo vam omogućava da praktično primjenjujete nova znanja i vještine stečene na edukaciji. Izvanredna ponuda obuhvata pristup trajanju od najmanje 30 dana za minimum 25 korisnika, osiguravajući da vi i vaš tim možete maksimalno iskoristiti ovu priliku za napredovanje u karijeri!