fbpx
Seminar: Storytelling u ljudskim resursima
Datum održavanja: 14.06.2023.
10.00h - 17.00h
Edukacijski centar i Online uživo
Edukacija je ograničen na 16 učesnika!

Opis:

U današnjem svijetu, uspješno vođenje ljudi zahtijeva mnogo više od pukog poznavanja pravila, procesa i propisa. Potrebno je imati sposobnost prenijeti svoju viziju, motivirati zaposlenike i stvoriti pozitivnu radnu kulturu. Upravo zato je storytelling postao jedna od ključnih vještina za vođenje uspješnih timova.

Naš voditelj seminara, Jasna Rilović, konzultant za upravljanje ljudskim resursima i utemeljiteljica programa za edukaciju specijalista u vođenju ljudskih potencijala Learning by Doing, će vas kroz interaktivno iskustvo provesti kroz svijet storytellinga i pokazati vam kako ga primijeniti u različitim HR procesima unutar organizacije.

Priručnici i primjeri uspješnih priča bit će vam dostupni tijekom seminara, a također ćete imati priliku sami stvoriti priču koju možete odmah implementirati u radu vaše organizacije.

Cilj:

Cilj seminara je upoznati polaznike s upotrebom storytellinga u ključnim područjima kao što su zapošljavanje, uvođenje u posao, interni razvoj zaposlenika, employer branding i motivacija zaposlenika. Na seminaru ćete naučiti kako koristiti storytelling za stvaranje zajedničkog razumijevanja i povezivanje s vašim zaposlenicima.

Seminar je namijenjen:

Ovaj seminar je namijenjen svim u managementu i zaposlenicima odgovornima za upravljanje ljudskim resursima, trenerima, konsultantima i svim ostalim polaznicima koji žele primijeniti najnovije prakse u upravljanju ljudima.

Teme i raspored edukacije
 • 10.00 – 11.30
  Storytelling – osnove i sastavni dijelovi
  Koraci u kvalitetnom stvaranju priče
  Poznavanje publike i prilagodba priče određenoj kategoriji (praktični rad: persona)
 • 11.40 – 13.00
  Principi storytelling-a
  Kako razviti priču?
  Storytelling kroz vizualizaciju
 • 14.00 – 16.00
  Upotreba storytellinga u zapošljavanju
  Storytelling u uvođenju novih zaposlenika
  Korištenje storytellinga u employer brandingu
  Kako kvalitetno koristiti storytelling za motiviranje zaposlenika
 • 16.00 – 17.00
  Izrada „moje priče“ i „priče moje kompanije“
  Prezentacija priče pred drugim polaznicima s aktivnim davanjem povratne informacije učesnika i predavača
  Pitanja i odgovori
Predavač

Jasna bavi se već preko 20 godina područjem upravljanja ljudskim resursima. Nakon dugogodišnjeg rada na vodećim pozicijama u odjelima ljudskih resursa u stranim (Renault Nissan, Abbot, ACG Worldwide) i domaćim (Lura Grupa) kompanijama, od 2014 godine osniva firmu „Human Capital“ i aktivno pomaže srednjim i malim poduzetnicima da kvalitetno implementiraju sve procese u vođenju ljudskim resursima. Uz svoj konzultantski posao, Jasna je 2020. godine utemeljila i jedinstveni program za razvoj stručnjaka u području upravljanja ljudskim resursima pod nazivom „Learning by Doing“. Ovaj jednogodišnji online program edukacije i mentoriranje, do sada je završilo preko 120 polaznika iz zemalja Regije: Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i drugih zemalja s polaznicima našeg govornog područja.

Kao diplomirani socijalni pedagog, Jasna svoja znanja neprekidno nadograđuje pa je između ostalog nositelj licence Academy of Executive Coaching, NLP majstorskog zvanja, CCU Coaching clinic, SHL Training Academy za provođenje assessment i development centara i mnoštva drugih licenci koje joj pomažu u primjeni najsuvremenijih znanja u vođenju ljudskih resursa.

Cijena

Kotizacija za učešće na radionici Storytelling u ljudskim resursima iznosi 395,00 KM (+17% PDV). Cijena kotizacije za rane prijave do 7. juna iznosi 355,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 310,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 280,00 KM (+17% PDV).

Cijena uključuje:

In-House edukacije

Za dodatne mogućnosti, informacije i ponudu organizacije InHouse edukacije.