fbpx

Uniview – novi brend u SYS Company portfoliju

SYS Company, value-added distributer sigurnosnih i IT rješenja i opreme, postao je distributer najbrže rastućeg brenda videonadzorne i sigurnosne opreme Uniview. 

Uniview je jedan od najozbiljnijih igrača u svijetu videonadzora kada je u pitanju ne samo niša jednostavnih sistema, koji se oslanjaju kako na analognu tako i na IP tehnologiju, već i naprednih sistema koji podržavaju AI funkcionalnosti. 

SYS Company će, kao distributer, na tržištu Bosne i Hercegovine kupcima iz segmenta sistemske integracije, agencija za tehničku zaštitu i maloprodajnog segmenta ponuditi proizvode iz domena: 

  • Analognih kamera  
  • Lite IP kamera 
  • Naprednih IP kamera 
  • LPR kamera za čitanje registarskih tablica 
  • Monitora i video-zidova 
  • Uniarch kućnih kamera 

U pripremi su i video-interfoni te sistemi kontrole pristupa čime će se zaokružiti jedna cjelina ponude sigurnosnih sistema unutar našeg Uniview distribucijskog portfolija. 

Uniview je kineska kompanija koja se bavi proizvodnjom i razvojem visokokvalitetnih sigurnosnih i videonadzornih sistema. Osnovana je 2011. godine i brzo je postala jedan od vodećih svjetskih proizvođača opreme za videonadzor. 

Kompanija je poznata po svojim inovacijama u oblasti videonadzora, uključujući napredne tehnologije kao što su vještačka inteligencija (AI) i analiza video sadržaja. Uniview se također ističe visokim standardima za kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda, a veliki dio njihovih uređaja je i NDAA kompatibilan, što pokazuje visok nivo svijesti o zaštiti privatnosti i poštivanju standarda industrije. 

SYS Company već ima spreman lager analogne videonadzorne opreme na raspolaganju i veoma atraktivne partnerske programe. Uniview oprema prošla je zahtjevan period testiranja od strane SYS Company i jednog broja naših partnera te dobila visoku ocjenu u pogledu stabilnosti, pouzdanosti i kvaliteta. 

Tehničku i servisnu podršku pružat će SYS Company, kao i treninge tehničkog i prodajnog karaktera za partnere u online formatu i uživo. 

Garancija na Uniview opremu je dvije godine, a cjenovnik opreme, zajedno s tehničkom dokumentacijom i materijalima za online promociju, možete dobiti kod distributera SYS Company putem e-maila: techsec@sys.ba. 

 

Kako Vam možemo pomoći?

Ukoliko trebate asistenciju kontaktirajte naš ured.