fbpx
Datum održavanja: 22. juni
12.00h - 15.00h

Ovim putem Vas pozivamo na prezentaciju novog koncepta tehničke sigurnosti

„The Next Generation of Technical SYScurity“.

Prezentacija će se održati u srijedu, 22. juna 2022.g. u SYS Company edukacijskom centru, ul. Zmaja od Bosne 12c Sarajevo, sa početkom u 12.00 sati.

SYS Company, value-added distributer naprednih IT rješenja, započinje sa promocijom novog koncepta tehničke sigurnosti pod sloganom „The Next Generation of Technical SYScurity“.

Cilj koncepta je tržištu ponuditi napredna, next-generation, rješenja za tehničku sigurnost objekata i javnih površina, u saradnji sa renomiranim proizvođačima naprednih rješenja i opreme.

Koncept obuhvata opremu za videonadzor, smart-home opremu (protuprovala, dojava požara, upravljanje energijom, automatizacija uređaja i procesa), pasivnu mrežnu opremu, kao i softverska rješenja, koja omogućavaju integraciju svih sigurnosnih sistema i centralizovano upravljanje istim.

Prezentaciji će, pored domaćina iz SYS Company, prisustvovati i predstavnici kompanija Vivotek, Hanwha Techwin, Genetec, Racksis i Ksenia Security, koji će gostima prezentovati kompanije koje predstavljaju, njihove proizvode i rješenja, te upoznati ih sa razlozima koji njihove proizvode i rješenja postavljaju korak ispred konkurencije. Učesnicima će biti predstavljeni i benefiti za partnere, sistem integratore, koji se odluče sarađivati sa ovim kompanijama.

Unutar SYS Company edukacijskog centra bit će dostupan i demo showroom, kako bi se svi posjetioci mogli upoznati sa opremom novih partnera u distributivnom portfoliju.

Broj mjesta na prezentaciji je ograničen a prijava je obavezna.

Zahvaljujemo se na vašoj dosadašnjoj saradnji i lojalnosti, te vas pozivamo da zajedničkim snagama kreiramo The Next Generation of Technical SYScurity.   

Kako Vam možemo pomoći?

Ukoliko trebate asistenciju kontaktirajte naš ured.