fbpx

U budućnosti, radni prostor će biti hibridni i dolazak zaposlenih na radna mjesta, u urede, neće biti obavezan. Radni prostori će imati različite namjene, bilo da se radi o prostoru za rad, sastanke ili jednostavno prostoru koji će pomoći da se odvoji poslovni život od privatnog. 

Da bi zaposleni, koji rade sa udaljenog pristupa, imali mogućnost da ravnopravno učestvuju na sastancima i druženjima, moderna radna mjesta moraju omogućiti tehnologije koje će im to pružiti.

Microsoft Teams Room su rješenje napravljeno da omogući prirodno okruženje za sastanka i pozive, pružajući potpuno Teams okruženje, sa mogućnošću korištenja visoko-kvalitetnih video i audio poziva, dijeljenje sadržaja kamere i ekrana na whiteboard-e i mnogo više. Na ovaj način je moguće organizovati i održati sastanka na inteligentan način, korišenjem naprednih tehnologija koje na jednostavan način prenose sobu za sastanke u Teams sastanak.

Microsoft Teams Rooms omogućavaju:

  • Povezivanje ljudi putem hibridnog radnog okruženja;
  • Interaktivni sastanci korištenjem live captions, whiteboard-a, snimanja ekrana i traženja riječi tokom sastanka;
  • Upravljanje sastancima u vidu notifikacija, priključenja na sastanak u jednom kliku, voice asistenta;
  • Dovedite Microsoft Teams u bilo koji prostor za sastanke od Teams sobe, srednjih i velikih sala. Sale i sobe su dizajnirane oko ljudi, okupljajući sve učesnike oko istog virtualnog stola, čak i ako nisu u sobi. 

Microsoft vizija za sastanke se temelji na jednostavnom uvjerenju, oni bi trebali ponuditi mnogo više od samo jednokratne transakcije. Sastanci budućnosti bit će namijenjeni svima, bilo da su u sobi ili širom svijeta.

Logitech i Microsoft Teams Rooms

Logitech i Microsoft saradnja omogućili su lako i pristupačno povezivanje gdje god se nalazite. Logitech Room Solutions i Microsoft Teams Rooms obuhvataju sve što vam je potrebno za video sastanke, dostupne u malim, srednjim i velikim konfiguracijama.

Pretvorite bilo koju sobu ili salu za sastanke u prostor za sastanak u aplikaciji Microsoft Teams Room uz sveobuhvatno rješenje kompanije Logitech. Ovo rješenje obuhvata Logitech Tap, Rally Bar Mini i Intel NUC mini PC.

Motorizirana PTZ kamera, zvučnici u prostoriji i osjetljivo polje mikrofona, pružaju vrhunsko korisničko sučelje/interfejs, koje je jednostavno za instalirati i upravljati. Vrhunski materijali, promišljeno upravljanje kablovia i elegantan dodirni kontroler od 10,1″, integrišu se u moderno radno mjesto. Cijeli raspon dostupnih proširenja za montažu i zvuk, osigurava profesionalni izgled i izvanrednu pokrivenost u širokom rasponu oblika i rasporeda prostorija.

Trebate više informacija? Želite demo? Kontaktirajte nas putem telefona +38733931000 ili nam pošaljite vaše kontakt podatke na email microsoft@sys.ba i naš tim će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Kako Vam možemo pomoći?

Ukoliko trebate asistenciju kontaktirajte naš ured.