fbpx
Radionica: Vještine uspješnog pregovaranja
Datum održavanja: 24. i 25.06.2024
10.00h - 17.00h
Edukacijski centar i Online uživo
Edukacija je ograničena na 16 učesnika!

Opis:

Naša interaktivna dvodnevna radionica “Uspješno Pregovaranje” dizajnirana je da polaznicima pruži temeljito i dubinsko razumijevanje pregovaračkih tehnika i strategija, nužnih za postizanje uspjeha u različitim pregovaračkim situacijama. Kroz raznovrsne metode učenja, uključujući predavanja, radionice, case studyjeve i role-play vježbe, polaznici će steći praktične vještine i znanja koja su im potrebna da postanu učinkoviti pregovarači. Cilj nam je razviti kritičko mišljenje, analitičke sposobnosti i emocionalnu inteligenciju nužne za navigaciju kroz složene pregovaračke dinamike.

S ponosom vam predstavljamo da će edukaciju voditi Ismir Omeragić, certificirani fasilitator, vodi strateške radionice i treninge za razvoj pojedinaca i organizacija, koristeći metodologiju Lego Serious Play.

Po završetku radionice, polaznici će biti sposobni:

Edukacija je namijenjena:

Edukacija je namijenjena poslovnim liderima, menadžerima, prodajnim profesionalcima, poduzetnicima, i svima koji žele unaprijediti svoje pregovaračke vještine na naprednom nivou.

Cilj edukacije:

Cilj radionice je osposobiti polaznike s naprednim vještinama i tehnikama potrebnim za učinkovito pregovaranje u različitim situacijama, osiguravajući da mogu postići optimalne rezultate i održive sporazume koji zadovoljavaju interese svih uključenih strana.

Teme i raspored edukacije

Dan 1:

 • 10.00 – 12.30
  Uvod i osnove pregovaranja
 • 13.30. – 14.30
  Komunikacijske vještine i rješavanje sukoba
 • 14.45 – 15.45
  Emocionalna inteligencija u pregovaranju
 • 15.45 – 16.45
  Praktične radionice i vježbe
 • 16.45 – 17.00
  Vaša pitanja i naši odgovori!

Dan 2: 

 • 10.00 – 12.30
  Napredne pregovaračke strategije
 • 13.30. – 14.30
  Pravna i etika pitanja u pregovaranju
 • 14.45 – 16.45
  Primjena u stvarnom svijetu: Case study i simulacije
 • 16.45 – 17.00
  Vaša pitanja i naši odgovori!
Predavač

Ismir Omeragić

Ismir Omeragić, kao trener, uključio je svoja dvo-decenijska iskustva u radu s praktično svim velikim regionalnim i međunarodnim kompanijama na području jugoistočne Europe u svoje edukacije. On je jedan od osnivača i vlasnika marketinških kompanija: VALICON, specijalizirane za istraživanja, i WORKBEE, fokusirane na digitalni rast.

 Njegovo bogato iskustvo u savjetovanju temelji se na dubinskom razumijevanju procesa kod pojedinaca i u organizacijama, što mu omogućava da odgovori na ključna pitanja: što učiniti u određenoj situaciji, kako to učiniti i zbog kojih procesa to raditi.

 Osim u poslovnom savjetovanju, Ismirova specijalnost obuhvaća i savjetovanje u području rasta i razvoja, bilo da je riječ o pojedincima ili grupama/organizacijama. On je master neuro-lingvističkog programiranja prema globalnom standardu, certificiran od strane Međunarodne asocijacije za NLP sa sjedištem u Švicarskoj. Također je osnivač prvog integrativnog psiho-somatskog Healthness Centra “INDIVIDU”.

Kao certificirani fasilitator, vodi strateške radionice i treninge za razvoj pojedinaca i organizacija, koristeći metodologiju Lego Serious Play.

Ismir redovito predaje na univerzitetima u Bosni i Hercegovini te na regionalnim i međunarodnim konferencijama. Njegovi brojni interesi su međusobno usklađeni i omogućavaju mu da primijeni holistički pristup mentalnom treningu i coaching-u.

Cijena

Kotizacija za učešće na edukaciji Vještine uspješnog pregovaranja iznosi 595,00 KM (+17% PDV). Cijena kotizacije za rane prijave do 14. juna iznosi 555,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 510,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 480,00 KM (+17% PDV).

Cijena uključuje:

In-House edukacije

Za dodatne mogućnosti, informacije i ponudu organizacije InHouse edukacije.