fbpx
Trening: VMware vSphere: Install, Configure, Manage [V8]
Datum održavanja: 02.10. - 06.10.2023.
10.00h - 17.00h
Edukacijski centar i Online uživo
Trening je ograničen na 16 učesnika!

Opis:

SYS Company vam, nakon intenzivnih priprema, sa ponosom predstavlja novu seriju tehnički orjentiranih treninga fokusiranih na sistem administratore i sistem inžinjere, a posebno one koji se bave ili žele baviti VMware tehnologijama! Čast nam je i zadovoljstvo zajedno sa našim partnerima obezbjediti mogućnost učestvovanja u jednom od najboljih i najviše cijenjenih edukacijskih programa principala VMware Inc. direktno u SYS Company edukacijskom centru u Sarajevu. Ako ste željeli započeti ili nastaviti svoj stručni razvoj i niste bili u prilici pohađati slične treninge u regiji ili šire, ovo je prilika koju ne smijete propustiti! 

Prvi u nizu oficijelnih treninga nove serije koje organizujemo kroz autorizovani VMware edukacijski program je: 

VMware vSphere: Install, Configure, Manage [V8]

Radi se o 5-dnevnom trening kursu srednjeg (intermediate) nivoa vođenom od strane certificiranog VMware instruktora. Pri planiranju i tokom obuke koristi se VMware Learning plan i program i isti obuhvata intezivan hands-on trening koji se fokusira na instalaciju, konfiguraciju i upravljanje VMware vSphere 8 virtuelnim okruženjima sa naglaskom na tehnologije kao što su VMware ESXi 8 i VMware vCenter 8, dajući osnovu polaznicima za razumjevanje većine VMware tehnologija koje se koriste u današnjim software-defined datacentrima.  

Kroz interaktivni trening će vas voditi Aleksandar Zlatović iskusni ICT inžinjer, predavač i VMware VCI trener s bogatim iskustvom u različitim tehnologijama, posebno u analitičkom razmišljanju i rješavanju problema. 

Recimo nešto više o samom programu vezanom za ovaj kurs. Kompletiranjem 5-dnevnog treninga, od polaznika se očekuje da savladaju slijedeće programske ciljeve: 

Mnogo više detalja o samom sadržaju edukacijskih modula za 5-dnevni trening se može naći na ovom linku.

Svi učesnici će biti registrovani pri VMware Learning portalu radi preuzimanja službenog edukacijskog materijala kao i autorizacije treninga radi kasnijeg planiranja za polaganje nekog od srodnih VMware tehničkih ispita i sticanje potencijalnih certifikata kao što je iznimno popularni VMware Certified Professional!

Radi ograničenog broja polaznika molimo Vas da svoju rezervaciju izvršite što prije. Ovaj kurs predstavlja prvu instancu u seriji VMware edukacija koje planiramo organizovati na isti način za naše vjerne korisnike, o čemu ćemo Vas sigurno obavjestiti na vrijeme.

Preduslov:

Svaki polaznik treba ponijeti svoj laptop, a SYS Company će obezbjediti VMware oficijelno testno okruženje koje će se koristiti tokom treninga.

Predavač

Aleksandar Zlatović

Aleksandar je iskusni ICT inžinjer, predavač i VMware VCI trener s bogatim iskustvom u različitim tehnologijama, posebno u analitičkom razmišljanju i rješavanju problema. Sa preko 20 godina iskustva, stekao je mnoge industrijske certifikate i radio kao samostalni trener te vlasnik ICT poduzeća AURUM NEXUS d.o.o. Tokom svog karijere, stekao je iskustvo na opremi različitih proizvođača i tehnologijama koje je koristio za implementaciju brojnih projekata i rješenja.

Kao Microsoft certificirani trener, započeo je svoju karijeru kao predavač. Tijekom godina, proširio je svoju suradnju na inozemna tržišta te stekao iskustvo u predavanju na engleskom jeziku. Također, proveo je dio svoje predavačke karijere kao asistent na Visokom Učilištu Algebra, gdje je osim predavanja i laboratorijskih vježbi, izrađivao nastavne materijale za edukacijske potrebe.

Trenutno je fokusiran na suradnju s brojnim klijentima za implementaciju i održavanje sustava, kao i na edukacijske angažmane s lokalnim trening centrima i VMware-om u ulozi slobodnog (freelance) instruktora.

Cijena

Kotizacija za učešće na treningu VMware vSphere: Install, Configure, Manage [V8] iznosi 4950,00 KM (+17% PDV). Cijena kotizacije za rane prijave do 22. septembra iznosi 3950,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 3650,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 3350,00 KM (+17% PDV).

Cijena uključuje:

In-House edukacije

Za dodatne mogućnosti, informacije i ponudu organizacije InHouse edukacije.